SMA Studio

Productie foto video, cursuri, inchiriere echipamente, fotografie nunta si botez, filmare nunta si botez

Prin intermediul serviciilor de productie foto video, SMA Studio ajuta clientii sa-si contureze imaginea publica dorita, personala sau comerciala, servicii definite prin valori ca: profesionalism, calitate, flexibilitate, corectitudine, servicii optimizate prin raportul pret-calitate exceptional, atentia la detalii si abordarea personalizata a proiectelor.

Fotografie

“Fotografia este un mijloc de comunicare, o necesitate pentru site-uri web, materiale de marketing, publicitate si PR”.  Acesta este texul care apare pe orice site de specialitate.  L-ai auzit si l-ai vazut de atatea ori incat insemnatatea lui s-a diminuat puternic.

Daca ai o companie stii foarte bine ca imaginea vinde si ai nevoie de imagini de cea mai buna calitate. McDonald’s o stie, Coca Cola o stie, Coco Chanel, Apple…..si tu o stii la fel de bine. Ia atitudine!

Ai nevoie de un book de prezentare pentru agentiile de casting sau iti doresti portrete cu cele mai dragi persone din viata ta? SMA Studio creeaza concepte pentru fiecare client, concepte care se concretizeaza intr-un produs unic, potrivit fiecarei personalitati si fiecarei povesti in parte. De ce ? Pentru ca ne pasa, pentru ca produsul nostru nu este un produs de serie ci un produs unic, special si cu adevarat fascinant.

Gandeste-te ! Esti o fiinta unica, frumoasa, plina de sarm, atractiva si noi suntem primii care apreciaza aceste calitati. Meriti tot ce este mai bun si noi suntem cei care inteleg acest lucru !

 

Filmare, montaj, VFX si color grading

Acest produs face diferenta dintre noi, si restul. De ce? Pentru ca suntem cu adevarat priceputi in ceea ce facem si extrem de pretentiosi. Piata videografiei, prostprocesarii video si a monjajului este extrem de limitata nu atat tehnologic pentru ca de acest lucru nu poate fi vorba cat din punct de vedere creativ, al conceptelor bune, al produsului personalizat care satisface exact cerintele celor care au nevoie de un asemenea produs. Aceasta limitare ne-a uimit pana si pe noi. Pentru noi este natural sa existe un stil de filmare pentru fiecare client in parte care sa se adapteze felului de-a fi ceea ce conduce la cretia conceptelor, sustinut de montaj. Nu stiu cati dintre cei care sustin ca sunt profesionisti in domeniu chiar cunosc care sunt tipurie de montaj, care sunt elementele de limbaj vizual, cum sa lege cadrele astfel incat sa sustina un discurs filmic  s.a.m.d.

Filmarea nu inseamna sa pornesti camera sa “dai REC” si apoi sa “dai STOP” iar montajul nu inseamna a lipi cadrele unul langa altul doar pentru ca ele exista, iar despre postprocesare (color grading)  nici nu se poate pune problema, lipseste cu desavarsire sau este confundata deseori cu montajul.

Pentru noi toate eceste etape : filmarea, montajul, postprocesarea (corectie de culoare, lumina, contrast, etc) conteaza foarte mult. Suntem licentiati in imagine de film si televiziune, avem o experienta vasta iar pentru noi videografia nu este doar o afacere cat mai degraba un stil de viata. Filmarile SMA Studio fac diferenta. Noua ne pasa si respectam calitatea.

 

Fotografie si filmare nunta si botez

Daca stai sa te gandesti, pregatirea unei eveniment cum este o nunta sau un botez este identica cu pregatirea unui film in care joci un rol principal. Actorii cunosc scenariul, isi repeta replicile, exista machiaj, costume si obiecte de recuzita care fac diferenta. De asemenea, exista o echipa de scenaristi, cameramani, fotografi, editori de montaj, sunet, lumini, scena si efecte speciale, iar fiecare secventa in parte este atent pregatita (pregatirea mirilor pentru nunta sau a copilului pentru botez, obiceiurile, ceremonia religioasa, sedinta foto si video, primirea invitatilor, valsul mirilor, taierea tortului, etc.).
Ulterior, prin servicii de fotografie si filmare nunta si botez, prin editarea individuala a fotografiilor, montarea si colorizarea filmarilor si editarea sunetului conturam filmul evenimentului tau.
Ai putea fi tentat sa incepi sa cauti un regizor bun pentru ca experienta acelei zile sa devina un adevarat film, insa nu este nevoie: suntem licentiati in imagine de film, arta fotografica, sunet si montaj si va punem la dispozitie experienta noastra in organizarea de evenimente de mica sau mare amploare.

Cursuri de fotografie, videografie si montaj

Trebuie sa vrei sa urmezi o cariera in domeniu ca sa inveti ce inseamna imagine ? Nu.

Fotografia este un mijloc de comunicare si manipulare. Filmul este supremul cand vine vorba despre manipularea maselor, despre transmiterea ideilor a conceptiilor prin intermediul povestilor bine spune, a imaginilor elocvente si bine puse cap la cap.

Noi te ajutam sa intelegi ce se ascunde in spatele unei productii cinematografice si te vom invata cum se citeste cu adevarat o imagine. Daca nu o faci, vei ajunge acasa, te vei aseza in fotoliu, vei deschide tv-ul si te vei lasa manipulat de tot ceea ce divertismentul iti vinde. Se vor succede prin fata ochilor tai filme, reclame, stiri, emisiuni tv, alte filme, alte reclame si tu vei ramane la fel de ignorant cu tine si cu lumea pe care o lasi sa te manipuleze.

Poti alege sa fii in stare sa citesti prospectul produselor pe care le consumi. Nu e o crima sa intelegi ceea ce vezi, ci o investitie in tine insuti. Daca te-am convins sa te ridici din fotoliu si sa investesti in cunostintele tale, vei iesi din casa si te vei indrepta spre noi. Inca de pe drum vei incepe sa observi cum Advertisingul isi face treaba iar imaginea vinde. Pana vei ajunge in studioul nostru vei fi pe jumatate trezit. Noi te vom ajuta cu cealalta jumatate.

Echipa SMA Studio

SMA Studio are o echipa solida, formata din absolventi ai unor facultati de profil din Romania, dar si din strainatate, cu o bogata experienta in domeniile fotografiei, videografiei, productiei cinematografice, productiei de documentare, emisiuni de televiziune si productiei media.

Echipa este formata din: directorul artistic, directorul de imagine, fotografii, videografi, editori de montaj, graficieni, webdesigneri, un hairdresser si un master make-up artist.

Echipamente

Nikon, Panasonic, Blackmagic Design, Elinchrom, Tamron, Sigma, DJI, RED, Sony, Intel, nVidia

Software

Capture One, Adobe Lightroom, Adobe Photoshop, Adobe Premiere, Davinci Resolve

Etiquette

1. Q: Puteti face un discount? Vom mai avea si alte lucrari.

R: Nu! Discounturile se aplica justificat fie clientilor fideli, fie in cazuri de volum crescut fata de oferta standard sau in cazul lucrarilor repetitive si nu reprezinta o obligatie din partea SMA Studio.

2. Q: Vreau toate imaginile/filmarile, toate! Varsa-le direct din aparat in laptopul meu

R: Nu! SMA Studio lucreaza calitativ nu cantitativ. Aspectul vizual final se obtine in urma unor teste de lumina, unghiulatie si compozitie. In final vei alege doar materialele ce iti sunt utile, putine dar de cea mai buna calitate

3. Q: Nu mă interesează prelucrarea. Vreau fotografiile aşa cum sunt.

R: Nu! Procesul de creatie al produsului final nu se termina odata cu declansarea sau cu apasarea butonului REC. In functie de scop, fiecare fotografie/filmare necesita procesare fiind datoria oricarui fotograf/videograf sa-si duca treaba pana la capat.

4. Q: Totul va fi gata intr-o ora ?

R: Nu! Lucrarile facute sub presiune conduc la greseli sau la predarea unui produs de calitate indoielnica.

5. Q: Vreau imaginile/spotul video la rezolutie maxima, trebuie sa le trimit la tipografie/tv. Vorbim mai tarziu de plata.

R: Nu! Imaginile/montajele finale se predau la rezolutie maxima, fara marcaje de copyright, doar dupa achitarea integrala a costurilor de productie.

SMA Studio was last modified: by