Fotografie Corporate

Business-ul tau este un organism viu, in continua evolutie iar implicarea ta conteaza enorm.

Adu-ti aminte ce dintr-o ideea geniala s-a conturat un proiect, din acel proiect a aparut o companie, mica la inceput, insa tu ai avut incredere in ea si ai ajutat-o sa creasca. A avut parte de petreceri, numarandu-i anisorii si evolutia, echipa crescand de la an la an si vanzarile la fel. Este exact ca intr-o familie. Cu cat te implici mai mult, cu cat iti respecti echipa si brandul pe care l-ai creat, cu atat vei fi mai apreciat pe piata si oamenii vor percepe produsul pe care il promovezi ca unul de calitate, in care pot avea incredere.

Corporate insemana imaginea business-ului tau, a oamenilor care vorbesc pentru tine, a echipei tale, a celor care promoveaza conceptele si ideologiile afacerii tale. Acesti oameni sunt puntea dintre organismul viu al business-ului tau si ceilalti: parteneri de afaceri, clientii, care au oportuniatea de a-si valida alegerea brandul tau etc.

Pentru ca imaginea conteaza, fotografia trebuie sa fie de cea mai buna calitate iar SMA Studio dispune de cei mai buni oameni care te vor ajuta sa transmiti cat mai bine personalitatea brandului tau.

 

Fotografie coporate

Portofoliu 2012

Calendar tematic Aquila 2013

 

Header calendar Aquila 2013

Header Calendar Aquila 2013

Fotografie corporate Aquila

Fotografie Corporate was last modified: by