Fotografie Comerciala Ploiesti

Imaginea vinde! Toate brandurile mari stiu asta: McDonald’s o stie, Coca Cola o stie, Coco Chanel, Apple…..si tu o stii la fel de bine. Orice pusti de clasa a-IV-a stie acest lucru.

Shopping-ul este viciul principal al societatii contemporane iar producatorii stiu cum sa incurajeze consumul.

Comertul implica trei parti: vanzatorul, cumparatorul si PRODUSUL. Calitatea prosusului conteaza foarte mult, la fel si raportul calitate-pret, insa ceea ce conteaza si mai mult este felul cum este prezentat produsul. Alege un parfum scump, pune-l intr-o sticla oarecare, pozeaza-l cu telefonul si vezi cine o sa iti dea 250 de euro pe el – nimeni.  Daca investesti in design, investesti in stil, daca investesti in stil ai nevoie de fotografie de produs de calitate pentru ca tu, producatorul, sa oferi o imagine desavarsita produsului tau. Tine de respectul pentru client si nu in ultimul rand de respectul pentru brandul pe care il promovezi. Tie iti acorzi acelasi respect prin hainele pe care le imbraci, prin felul cum te ingrijesti etc. De ce afacera ta nu ar fi la fel de importanta ca propria ta persoana?

De aceea, fotografia de produs de calitate este o investitie necesara pentru afacerea ta.

Preturi fotografie produs

DimensiuneFotografie de produs
Fotografie culinaraFotografie de prezentareFotografie aerianaTur virtual (fotografie panoramica)
Fotografiere25 € / ora20 € / ora25 € / ora50 € / zbor cu DJI Phantom 3 Professional 4K50 € / punct de statie
Postprocesare
10 € / ora10 € / ora15 € / ora15 € / ora20 € / punct de statie
Aplicare watermark
GratuitGratuitGratuitGratuitGratuit
Export optimizat web
GratuitGratuitGratuitGratuitGratuit

 

_SMA0943-Edit-front-page.jpg_SMA0848_49_50.jpg_SMA0856_7_8.jpg_SMA1695_3_4.jpgeurorom-art-103-web.jpgeurorom-art-109-web.jpgeurorom-art-115-web.jpgServicii de fotografie comerciala, culinara, de prezentare, corporatefood--2.jpgServicii de fotografie comerciala, culinara, de prezentare, corporateServicii de fotografie comerciala, culinara, de prezentare, corporate

Fotografie Comerciala Ploiesti was last modified: by